TOP termékek

A termékek feltöltése folyamatosan frissül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703649115

 

BLOG

SHIMANO E-BIKE RENDSZER

SHIMANO E-BIKE RENDSZER

Hogyan válasszunk elektromos kerékpárt – 1. rész – E-BIKE rendszerek


Hogyan válasszunk elektromos kerékpárt – 1. rész – E-BIKE rendszerek
1. fejezet – SHIMANO E-BIKE RENDSZER
A SHIMANO új e-bike rendszere új mércét állít az e-kerékpározás két alap pillérét - a hardvert és a szoftvert – tekintve. A rendszerben tervezett e-bike alkatrészek kiszolgálják mind a prémium MTB, a verseny, vagy trail kerékpározáson át a cross-country, MTB, trekking és túra tekerésig minden válfaját a terepkerékpározásnak.

A Shimano a kerékpározás világában régóta ismert és elismert márka, amely a minőségi alkatrészek és rendszerek terén az élen jár. Az e-bike rendszereik kifejlesztése során is ezt az elvet követték, és a legmodernebb technológiákat és innovációkat használták fel.

Az e-bike rendszerek számos előnnyel rendelkeznek azok számára, akiknek fontos a környezettudatosság, a hatékonyság és a praktikum. A Shimano e-bike rendszere azonban mindezek mellett még további előnyökkel is szolgál.

A Shimano STEPS e-bike rendszer kiváló minőségű alkatrészekből áll, és olyan innovatív funkciókat tartalmaz, mint az automata sebességváltó, az intuitív és könnyen kezelhető kijelző, valamint a hosszú akkumulátor-élettartam. Mindezek révén az e-bike használata egyszerű és zökkenőmentes, ami rendkívül fontos, ha az embereknek napi szinten kell használniuk az e-bike-ot.