TOP termékek

A termékek feltöltése folyamatosan frissül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703649115

 

BLOG

Fedezd fel a Merida eOne Sixty 8000 lenyűgöző csúcskerékpárját!

Fedezd fel a Merida eOne Sixty 8000 lenyűgöző csúcskerékpárját!

A kerékpár, mely minden szempontból csúcskategória!

Fedezd fel az eOne Sixty 8000 lenyűgöző világát, melyben a csúcskategóriás kerékpárokban megtalálható, többszörösen tesztelt és díjnyertes karbon/alumínium váz ad alapot. Ez az elismert váz a nagy értékű alkatrészekkel összhangban szállítja a páratlan teljesítményt a pályákon, miközben nem kell bankot rabolni érte!

A Marzocchi villa és a Fox hátsó lengéscsillapító olyan hatékonyságot nyújt, amivel bármilyen rögös úton is biztosan túljutsz. A strapabíró Shimano LinkGlide hajtáslánc és a kifinomult EP8 motor pedig a 630 Wh-s akkumulátornak köszönhetően a dombokon is lendületben tartanak.
Az eOne Sixty már az "eredeti" eOne Sixty legendás nyomdokaiba lépve ragyogóan szárnyal és büszkén viseli a MERIDA történetének legtöbb kitüntetését és díját.

Róla készült youtube videó linkje:
 
Elképesztő teszteredményekkel és győzelmekkel büszkélkedhet, és további iparági díjakkal is elismerték már. A "BEST IN TEST" címet az E-Mountainbike ítélte meg neki a "Best of 2021" eMTB csoportos tesztjén, a World of MTB szintén az év legjobbjának választotta, míg a FREERIDE szinte tökéletes, 9,5 pontot adott neki a 9000-es értékelésben. Ez csak néhány kiemelkedő elismerés közülük!