TOP termékek

A termékek feltöltése folyamatosan frissül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703649115

 

BLOG

Navigálj, mint a nagyok!

Navigálj, mint a nagyok!

Ismerd meg a Bryton Rider 750-et és a GARDIA R300l-t, amely a kerékpározás tökéletes társa lehet számodra.

Ez a kiváló kerékpáros számítógép ötvözi a modern technológiát és a gyártó mély tudását, így minden kerékpáros élményedet fokozhatja. A Rider 750 színes érintőképernyővel rendelkezik, amelyen keresztül könnyedén navigálhatsz és élvezheted a különleges funkciókat, mint például a hangalapú helykeresés vagy az okosgörgő támogatás. A dizájnja modern és vonzó, a prémium minőségű anyagok pedig tartósságot és esztétikumot garantálnak. Bár kesztyűvel vagy nedves időben az érintőképernyő használata nehéz lehet, a Rider 750 oldalsó gombjai segítenek a navigációban.

A Rider 750 nemcsak külsőleg, hanem funkcionálisan is lenyűgöző. Számtalan adatot és szenzort támogat, beleértve a pulzust, sebességet, pedálfordulatot és teljesítményt. Egyszerre akár 12 adat is megjeleníthető a kijelzőn, amely könnyedén kezelhető a modern menürendszer segítségével. A navigációs képességei is kiemelkedőek, a hangalapú helykeresés és a precíz útvonalkövetés segítségével mindig könnyen megtalálhatod a célt. A Bryton Active alkalmazással tovább személyre szabhatod a beállításokat.

De nem csak a Rider 750 az egyetlen újdonság a Bryton kínálatában. A GARDIA R300L radar és hátsó lámpa kombinációja további biztonságot nyújt a kerékpározásodhoz. Ez a forradalmi eszköz nemcsak figyelmeztet, amikor gépjárművek közelednek hátulról, de automatikusan fénymódba vált, hogy a mögötted és szembejövő járműveket is láthatóvá tegye. A radar és lámpa funkciók mellett a GARDIA R300L ANT+ kompatibilitással rendelkezik, így könnyedén vezérelheted más eszközöket is.

Az alkalmazás segítségével mindig tájékozott lehetsz az akkumulátor állapotáról és az üzemidőről. A könnyű rögzítési rendszer és a komplex vezérlési lehetőségek pedig még praktikusabbá teszik a használatát. A Bryton GARDIA R300L kombinált radar és lámpa megoldása új szintre emeli a kerékpározás biztonságát és élvezetét.

Ne habozz, válassz a Bryton Rider 750 és a GARDIA R300L közül, és indulj útnak a legújabb technológiával felszerelve. Legyen minden kerékpározásod izgalmas és biztonságos!