TOP termékek

A termékek feltöltése folyamatosan frissül!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703649115

 

BLOG

Shimano Di2 váltó

Shimano Di2 váltó

A SHIMANO di2 Syncro váltó maga a modern kerékpározás csúcsa!

Ez a váltórendszer, amely az elektronikus jelek erejét használja fel, továbbfejlesztve a hagyományos SYNCHRONIZED SHIFT váltókat, elhozza a tökéletes váltásokat a modern bringásoknak.

Az elektronikus váltókar az agyunk szerepét játssza a biciklin. Amikor a kerékpáros megnyomja, az elektronikus jelekkel kódolt utasítások záporoznak a hátsó váltó felé. Ez a hátsó váltó nem egy egyszerű mechanikai eszköz; inkább egy precíziós elektronikai agy, amely azonnal értelmezi a jeleket és szinte azonos pillanatban vált sebességet. A di2 Syncro váltó egy virtuális koreográfus, aki a tökéletes váltást hozza létre a pedálozás ritmusára.

A rendszer két fő elemből áll: az elektronikus váltókarból és az elektronikus hátsó váltóból. Az előbbi az utasítások forrása, míg az utóbbi azok precíz végrehajtója. Egyszerű, mégis zseniális működés: a kerékpáros kezdeményezi a váltást, és az elektronika gondoskodik arról, hogy a fogaskerék-váltás pontos és sima legyen.

A di2 Syncro váltó három üzemmódban szolgálja a kerékpárost. A Szinkron üzemmód automatikusan szinkronizálja a fogaskerekek fordulatszámát, míg a Félszinkron üzemmód csak nagy fordulatszámnál kap szerepet. A Kézi üzemmód pedig azoknak szól, akik a teljes irányítást maguk szeretnék kézben tartani.